Van Helvoort Company breidt uit naar 75 miljoen Santini’s      

 

Per 1 augustus nemen wij de bedrijfsactiviteiten over van kwekerij Fleurwijk in Brakel. Door deze overname versterken we onze positie als marktleider op het gebied van Santini.

De huidige productie van Fleurwijk – de soorten Chic, Myra en Memphis Pink – blijft VHC aanvoeren tot Russische Moederdag (28 november). Vanaf 28 november starten we met de extra productie van het huidige Santini-assortiment. Door de overname groeit de productie met 15 miljoen stelen naar 75 miljoen stelen per jaar en het areaal naar 15 hectare.

“We zijn ontzettend blij en trots op deze uitbreiding”, aldus Evert van Helvoort. “Mede door samenwerkingen met onze afnemers is er steeds meer vraag naar een loket voor Santini. Met het nieuwe areaal oppervlakte kunnen wij deze loketfunctie blijven invullen. Door de positieve marktontwikkelingen hebben we er alle vertrouwen in.”

VHC zet zich samen met een enthousiast team in om de beste kwaliteit Santini’s te leveren. Inspelen op veranderingen in de markt kenmerkt ons bedrijf. Innovatie en duurzaamheid hebben we altijd hoog in het vaandel staan.