over ons

We hebben passie voor Santini’s. Dat zie je terug in onze mensen en in onze bloemen.

ons verhaal

kwaliteit

Gedreven door kennis gaan we gepassioneerd te werk

Wij hebben passie voor ons vak. Een goed product is de basis van ons bedrijf. Kwaliteit is dan ook ons sleutelwoord tot succes. De diversiteit in onze rassen vraagt om expertise, én die hebben wij! We volgen het product nauwlettend, van stek in de grond tot gesneden op de band. Met onze constante kwaliteit onderscheiden wij ons. VHC biedt jaarrond een uniform product dat voldoet aan de wensen van onze klant.

De intense kleuren en betrouwbare kwaliteit van onze Santini’s zijn een prachtige basis in boeketten

Flexibiliteit

Geen leverancier ver weg, maar een meedenkend partner dichtbij

Uw wens als klant staat bij ons centraal. Wij geven passend advies over ons assortiment en denken in mogelijkheden. Ontzorgen van klanten gaat bij ons ver. Wist je bijvoorbeeld dat onze Santini’s ook kant en klaar in een mix verkrijgbaar zijn?

Flexibel zijn, betekent ook snel kunnen leveren. Door onze verschillende logistieke faciliteiten zijn wij in staat om op diverse momenten van de dag uw bestelling uit te leveren.

‘Nee’ verkopen is geen optie.

Wij zijn geen santini leverancier maar de santini partner voor onze klanten

geschiedenis

Aan het roer van Van Helvoort Company staat twee generaties: vader gert met zijn zonen Evert, Henk en Frans.

In de beginjaren ’90 startten Gert en Henja van Helvoort met het telen van jaarrond troschrysanten onder de naam VHC. Eerst in Zaltbommel, later in Poederoijen. In 2008 bouwde VHC de huidige, moderne kwekerij aan de Molenkampsweg in Brakel. Door diverse overnames is het familiebedrijf uitgegroeid tot 24,5 hectare overdekte bloementeelt, verdeeld over vijf locaties in Brakel, Nieuwaal, Poederoijen en Gameren.